Karijera

Verujemo da u poslu treba naći suptilan balans između targeta koje smo zacrtali i ličnog samo -ostvarenja naših zaposlenih. 

Uspeh kompanije MAGNAT Real Estate Investments zavisi od ljudi koji čine naš tim i daju snagu i karakter našoj viziji. Nivo i vrsta usluge koju pružamo kao i konstantan rast broja klijenata razlog su za stalnu potragu za ljudima koji dele našu strast prema ulaganju u nepokretnosti i entuzijazam prema uspehu. Verujemo da ključ uspeha leži u posvećenom odnosu prema klijentima i u potrazi smo za ljudima koji poseduju istu posvećenost i isti odnos prema timskom radu, uz izuzetno visok nivo profesionalizma.

Za uzvrat, nudimo izazovnu karijeru i mogućnost konstantnog napredovanja i usavršavanja u dinamičnom radnom okruženju.
Tražimo saradnike iz različitih pravnih disciplina i sa različitim iskustvima. Akademski uspeh je važan, ali s obzirom na naše polje rada, zahtevamo i odlično prilika na tržištu nepokretnosti. Zalažemo se za timski rad i podržavamo razvoj veština komunikacije i sposobnosti za postizanje odličnih rezultata.

Ukoliko delite iste vrednosti i posedujete potrebna znanja i sposobnosti budite slobodni da pošaljete vašu biografiju uz propratno pismo na e-mail adresu:
career@magnat-investments.co.rs