Sektor za saradnju sa stanovništvom Održavanje nepokretnosti

SEKTOR ZA ODNOSE SA STANOVNIŠTVOM

 • Optimizacija postojeće nepokretnosti
  Podizanje vrednosti nepokretnosti kroz izgradnju
  Uređivanje imovinsko-pravnih odnosa
  Stambene usluge
  Planiranje i realizacija prodaje nepokretnosti
  Upravljanje zakupom
  Procena vrednosti nepokretnosti
  Odžavanje nepokretnosti

Održavanje nepokretnosti

Održavanje objekata (Facility Management) je koncept upravljanja izgrađenim okruženjem, sa ciljem da se obezbedi nesmetano funkcionisanje i visok nivo sigurnosti u objektu.

 

Usluge održavanja objektaka obuhvataju:

Tehničko održavanje: staranje o besprekornom održavanju sistema nepohodnih za normalno funkcionisanje objekata; bezbedan i pouzdan računarski sistem upravljanja podacima; uređenje zelenih površina na zemljištu koje služi za redovnu upotrebu objekta;  usluge dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije; upravljanja energijom i održivosti upravljanje sistemima za grejanje i hlađenje; održavanje liftova, eskalatora, električne i vodovodne instalacije; popravke i hitne intervencije; redovne kontrole i inspekcije.

Usluge održavanja higijene i čišćenja: servisiranje stambenih i poslovnih objekata i unutrašnje i spoljašnje čišćenje; održavanje bazena i spa centara; održavanje prilaza prohodnim u zimskoj sezoni; održavanje kanalizacionih veza; upravljanje otpadom.

Fizičko obezbeđenje:  usluge video nadzora, alarma, recepcije i kućepazitelja;

Zaštita od požara: ažurno i stručno održavanje sistema za protivpožarnu zaštitu i evakuaciju od neželjenih slučaja

 

Profesionalno upravljanje stambenim zgradama i poslovnim objektima je bazirana na individualnim zahtevima klijenata. Koristeći inovativna rešenja i veštine u upravljanju i održavanju nepokretnosti nastojimo da, kroz uvođenje novih usluga i standarda, neprekidno radimo na unapređenju kvalitata urbanog načina života naših sugrađana.